Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Donkeycross στη Μακρυνίτσα!

ή Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ακόμα χιούμορ!


(περσινή φωτογραφία από το donkeycross στη Σίφνο)

Έλληνες και ξένοι, 28 συνολικά κορυφαίοι motocross αναβάτες και ισάριθμα… γαϊδουράκια δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στο Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο και υπόσχονται την πιο ανατρεπτική, διασκεδαστική και μία γεμάτη προκλήσεις off-road αναμέτρηση, το «Donkey Cross». Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τρίτη φορά, φέτος στη γραφική Μακρινίτσα στη μία το μεσημέρι.
Έμπειροι εκπρόσωποι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Βασίλης Ορφανός που αγωνίζεται και στο φημισμένο ράλι Ντακάρ, αλλά και μία γυναίκα από τη Ρουμανία, μόνον εύκολη αποστολή δεν θα έχουν...
Πηδώντας από τη σέλα της μηχανής στο σαμάρι, καλούνται να αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους στην οδήγηση των δικύκλων τους, αλλά και την ικανότητά τους να χαλιναγωγήσουν τα συμπαθή τετράποδα, για να φτάσουν καβάλα σε αυτά ως το τέρμα.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 8.400 μέτρων με τις μηχανές τους, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια.
Στη συνέχεια έχουν να διανύσουν άλλα 5.250 μέτρα με τα γαϊδουράκια. Ήδη από την παραμονή θα έχουν παρακολουθήσει μέχρι και επιδείξεις-«μαθήματα» οδήγησης γαϊδουριού από αγωγιάτες, δεδομένου ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας στα ζώα θα επιφέρει τον αποκλεισμό τους από τον αγώνα…


1 σχόλιο:

  1. Εκεί που έχει φτάσει η βενζίνα πως αλλιώς να κάνουν οι άνθρωποι.
    Ένα βιντεάκι απο το ράλλυ θα ήταν ότι πρέπει για μια διαφημιστική εκστρατεία περικοπής των αλόγιστων δαπανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή