Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τζιπάκος - τάδε έφη Νο 4 (από 2-6-2011)


"Όπου δε συμμετέχει το «κόμμα» (μη ρωτήσεις ποιο…) με τα επαγγελματικά του στελέχη είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια, όπως τώρα με τους αγανακτισμένους του Συντάγματος. Γιατί δεν επιτρέπουν στους κνίτες και τ’ άλλα κομματόσκυλα να πλησιάσουν; Το εξηγεί το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη˙ πίσω απ’ τους δήθεν αγανακτισμένους πράκτορες των Αμερικάνων είναι ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας, ο Πρετεντέρης, ο Τράγκας, ο Κώστας Πρέκας και ο Μητροπολίτης Άνθιμος. Όπως το ’73, αν θυμάσαι, με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, όπου μέχρι να μπει η Δαμανάκη να πάρει τα μικρόφωνα και να βάλει μία τάξη, αλωνίζανε οι πράχτορες των Αμερικάνων, οι προβοκάτορες."  

2 σχόλια:

  1. μαριτσα γελασα πολυ με το σχολιο σου κ κρατω την ιδεα του προποτζιδικου αν κερδισεις!!!!! και αφου σου αρεσε η ιδεα του διαγωνισμου , σειρα σου να δημιουργησεις κ να κανεις κ εσυ ενα giveaway!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα...για giveaway Λίγο δύσκολο, αφού δε νομίζω ότι έχω κάτι τση προκοπής να χαρίσω κι επίσης δεν έχω και το αντίστοιχο κοινό...ναι, περιμένω αποτελέσματα και βουρ για συμπλήρωση δελτίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή